Ons team

Mariel Roelfsema

Wie ben je?

Mijn naam is Mariël Roelfsema. Woonachtig in de gemeente Oldambt in het prachtige Groningen. Ik ben getrouwd en onze kinderen zijn volwassen en hebben inmiddels een eigen gezin. Ik ben oma van 5 kleinkinderen.

Wat doe je voor werk?

Sinds 2019 begeleid ik ouders en kinderen bij (complexe) scheidingen. Ouders omschrijven mij als doortastend, meelevend, empathisch en liefdevol. Als Kindbehartiger is voor mij de stem van het kind erg belangrijk. Ik help kinderen om te gaan met de scheiding van hun ouders. Ik ben opgeleid als Kindbehartiger, trainer Dappere Dino’s en Stoere Schildpadden en als ouderbegeleider parallel ouderschap en Samengestelde gezinnen.

Waar krijg jij energie van?

Ik onderneem graag dingen met mijn honden; lange strandwandelingen of actieve trainingen. Verder ben ik erg creatief, hou ik van lezen en reis ik graag naar Oostenrijk, Kroatië of Noorwegen.

Wat staat nog op jouw bucketlist?

Ik zou nog graag eens twee weken in een berghut willen zitten in de sneeuw. Echtgenoot, honden en boeken mee…zalig! Maar met alle kinderen en kleinkinderen op wintersport, dat lijkt me ook geweldig.

 

Marjolein Bruinenberg 

Wie ben je?

Mijn naam is Marjolein Bruinenberg, woonachtig in de mooie Hanzestad Deventer sinds 2021. Ik ben reeds lang gescheiden, heb drie volwassen kinderen en ben inmiddels een trotse oma van een prachtige kleindochter.

Wat doe je voor werk?

Sinds 2000 begeleid ik ouders en kinderen bij (complexe) scheidingen in het Noorden van Nederland. Ouders omschrijven mij als betrokken, deskundig en resultaatgericht. Kinderen komen met veel plezier en voelen zich veilig om alles te vertellen wat ze willen. Ik ben opgeleid als mediator, kindbehartiger, KIES coach en ouder-kind coach.

Waar krijg jij energie van?

Iedere dag wandel ik in de natuur en minimaal 1 keer per week loop ik hard. Genietmomentjes zijn als ik samen met mijn naasten ben en als ik nieuwe spel- en werkvormen voor de begeleiding van ouders en kinderen ontwerp, zoals het Mattenspel. En dan hou ik van reizen door Italië en Scandinavië.

Wat staat nog op jouw bucketlist?

Het publiceren van boeken en nieuwe spelvormen.

 


 
Marion van Haastregt

Wie ben je?

Mijn naam is Marion van Haastregt. Ik woon samen met mijn man en zoon van 20 in Garminge, een klein dorpje in Midden-Drenthe. Oorspronkelijk kom ik uit het Westen en wij zijn in 2010 naar Drenthe verhuisd.

Wat doe je voor werk?

Sinds 2017 begeleid ik ouders bij complexe scheidingen en Hoogconflicten zowel in het Noorden als het Zuiden (Brabant) van Nederland. De begeleiding van ouders doe ik in samenspraak met hulpverleners en/of Kindbehartigers. Samen ondersteunen we de ouders uit de strijd als ex-partners te komen en weer als ouders focus te houden op hun kinderen.

Naast mijn werk in het begeleiden van ouders in complexe scheidingen werk ik als trainer, mediator en adviseer ik organisaties in het omgaan met conflicten.

Waar krijg jij energie van?

Ik heb het geluk midden in de natuur te wonen en kan, als ik niet aan het werk ben, op ieder moment de stilte op zoeken om te wandelen of fietsen. Ik hou van lekker eten en een goed gesprek met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast lees ik of beluister ik boeken of podcasts.

Wat staat nog op jouw bucketlist?

Niets. Behalve dat ik iedere dag fit en vrolijk wil zijn.

richard loederman

Wie ben je?

Mijn naam is Richard Loedeman. Woonachtig in de gemeente De Wolden in het prachtige Drenthe. Ik ben getrouwd en onze kinderen zijn volwassen en hebben inmiddels een eigen stek gevonden.

Wat doe je voor werk?

Sinds 2010 begeleid ik ouders bij (complexe) scheidingen. Ouders omschrijven mij als rustig, meelevend en ook oplossingsgericht. Uitgangspunt daarbij is dat zowel de kinderen als hun ouders op een positieve manier verder kunnen gaan na de scheiding. Ik ben opgeleid als therapeut en als mediator.

Waar krijg jij energie van?

Ik kook erg graag. Mijn specialiteit is de Italiaanse keuken. Ik reis ook graag naar Italië en ik spreek ondertussen ook een aardig woordje Italiaans.

Wat staat nog op jouw bucketlist?

Ik lees veel Scandinavische thrillers en zou graag een keer een rondreis door Scandinavië willen maken.